Bed en Breakfast Amstelveen

Over B&B Station Amstelveen Hotel / B&B

Amsterdam Rijksmuseum

Kies bed en breakfast Amstelveen voor uw bezoek aan Amsterdam

Bed en breakfast Amstelveen is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een goede uitvalsbasis om het bruisende Amsterdam te bezoeken. Bij velen staat een dagje genieten van de mooie schilderijen in het beroemde Rijksmuseum of wandelen in het Vondelpark hoog op het verlanglijstje. Toch wil niet iedereen voor een bezoek aan deze bezienswaardigheden in de drukke hoofdstad zelf verblijven. Bij Station Amstelveen geniet u van de rust van Amstelveen, maar bevindt u zich toch op slechts korte reisafstand van Amsterdam.

Per fiets, tram of bus vanaf bed en breakfast Amstelveen naar het centrum van Amsterdam

Vanaf onze bed en breakfast is het centrum van Amsterdam op meerdere manieren te bereiken. Allereerst kunt u bij ons een fiets huren om de hoofdstad mee te bezoeken. Onderweg kunt u genieten van de prachtige omgeving en in de stad zelf bent u met de fiets ook heel mobiel. U hoeft geen trams te nemen of lange afstanden te voet af te leggen om van de ene bezienswaardigheid naar de ander te komen. Voor de fietstocht naar Amsterdam moet u ongeveer 40 minuten uittrekken. Uiteraard kunt u een route langs meerdere bezienswaardigheden in de stad uitstippelen.

Als het geen weer is of u geen zin heeft om te fietsen, dan biedt het openbaar vervoer uitkomst. Op 20 minuten lopen van bed en breakfast Amstelveen vertrekt tram 5, waarmee u in 49 minuten naar het Centraal Station van Amsterdam reist. Onderweg kunt u al eerder uitstappen in de buurt van het Rijksmuseum, de Bloemenmarkt en de De Dam. Bussen 170 en 174 naar het Amsterdam Centraal Station vertrekken vanaf haltes op een kleine 10 minuten lopen van de b&b. Ook voor dit ritje dient u zo’n 50 minuten uit te trekken.

tram Amsterdam
Grachten Amsterdam

Plan uw bezoek aan Amsterdam

Iedereen heeft een verlanglijstje met bezienswaardigheden en activiteiten die ze tijdens een bezoek aan Amsterdam willen afstrepen. Er is zoveel te zien en te doen, dat u veelal tijd te kort zult komen. Naast beroemde bezienswaardigheden zoals het Van Gogh Museum, het Anne Frank Huis en het Paleis op de Dam, zijn ook iets minder bekende attracties als de leuke 9 Straatjes, het filminstituut EYE en het Scheepvaartmuseum een bezoekje waard. Vanaf bed en breakfast Amstelveen kunt u ze allemaal bezoeken, maar vergeet niet om vooraf goed te plannen waar u als eerste naartoe wilt.

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...