De kamers van ons Hotel

Beschikbaarheid & Reserveren

De kamers in ons Hotel

Wilt u een kamer reserveren in ons hotel? klik dan op onderstaande button.

Hotel Station Amstelveen is een charmant hotel met een uitstekende service

Wij ontvangen u graag voor een verblijf in het unieke en historische Station Amstelveen, dat dateert uit 1915. Recentelijk hebben wij het station omgebouwd tot de charmante bed en breakfast Amstelveen. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie in Amstelveen, maar ook zakenreizigers die wel eens iets wil anders willen dan een hotel kunnen er terecht.

Ontdek de prachtige omgeving rondom hotel station Amstelveen

Onze bed en breakfast ligt dicht bij een bushalte waar bussen naar de luchthaven Schiphol, de RAI Amsterdam en het bruisende centrum van Amsterdam vertrekken. Natuurlijk is het ook mogelijk om op de fiets naar Amsterdam te gaan. De zeven kilometer naar het centrum kunt u prima met één van onze huurfietsen afleggen. Onderweg kunt u dan meteen van de mooie omgeving rondom ons hotel genieten. Beweging kunt u trouwens ook krijgen in een lokaal fitnesscentrum in de buurt van hote station Amstelveen, waar we een samenwerkingscontract mee hebben.

Uw verblijf in onze kamers

De kamers in ons hotel zijn tot in de puntjes afgewerkt, zonder dat dit iets afdoet aan de knusse en familiaire sfeer. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt, maar willen dat u daarnaast ook kunt genieten van de luxe die onze kamers te bieden hebben. Dan kunt u denken aan gratis Wi-Fi, filmzenders, een minibar, regendouches en grote comfortabele bedden. Ten slotte profiteert u van gratis parkeergelegenheid, dat altijd beschikbaar is.

Bezoek ons cafe

Hotel station Amstelveen runt ook een cafe waar u kunt genieten van een lekker kopje koffie en een warm stukje appeltaart. Hier draait alles om de sfeer, de smaak, de bloemen en de inspiratie die u hieruit kunt halen.

Hotel Station Amstelveen

Stationsstraat 28
1182 JN Amstelveen
Tel: +31611372741
Johan@stationamstelveen.nl
Katarina@stationamstelveen.nl

 

TOP

station amstelveen header

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...